ID 12G Glass

Thomas Sandell

Trä eller målat utförande. Formgjuten massiv glasdekor i klart glas (går ej se igenom men släpper igenom ljus). Perfekt till WC. Här i svart betsad björk.

En innerdörr i unik design formgiven av Thomas Sandell. I Glass har det sobra, släta dörrbladet smyckats av massiva, dörrbladsgenomgående glasstavar. Resultatet blir en dörr som ger insynsskydd men fortfarande en kittlande kontakt med yttre och inre ljuskällor.

På grund av tekniska begränsningar kan vi inte med exakthet återge målade kulörer eller träslag. Vid val av målade kulörer hänvisar vi till kulörsystemen NCS- samt RAL. Prover på våra träslag kan beställas från SnickarPer.

Grundutförande

Yta:

Målad eller trä

Storlekar:

Innerdörrar: 7x20 , 7x21 , 8x20 , 8x21 , 9x20 , 9x21 . Specialmått enligt önskemål.

Tillval: Kombinera material, form och färg

Yta alt 1: Kulör, målas i valfri NCS S / RAL-kulör.
Yta alt 2: Klarlackad eller oljad fanér, t ex ek, teak, björk, mahogny, körsbär mm.

Tillval: Välj handtag

Rätt handtag ger dörren personlighet och karaktär. Det understryker dörrens form och blir därmed en betydelsefull accent. Som tillval kan du även få dörren levererad komplett med handtag, låscylinder och behör. Enkelt och bekvämt – alltid med rätt kombination och dimension.

Paris F1 Aluminium

Paris F9 Rostfri look

Bonn F1 Aluminium

Bonn F9 Rostfri look

Stockholm F1 Aluminium

Stockholm F9 Rostfri look

Verona F1 Aluminium

Verona F9 Rostfri look

Luxembourg F1 Aluminium

Luxembourg F9 Rostfri look

London F1 Aluminium

London F9 Rostfri look

Assa 6638 Polerad eller mattborstad mässing, nickel eller brunoxid.

Tillval: Låscylinder och behör

Om du beställer din SnickarPerdörr komplett med låscylinder och handtag levereras dörren med detta monterat och klart. Om du beställer låscylinder eller handtag separat behöver du veta låskistans placering i dörren. Placeringen anges i A, B och C-mått – se tabellen nedan.

Bilden visar lås ASSA 2002 med in- och utvändig cylinder och invändig vredskytt. Bortasäker och hemmabekväm låsfunktion.

Innerdörrar av samma formgivare