Parytterdörrar

Att skapa en inbjudande entré med pardörrar från SnickarPer är enkelt. Välj modell bland våra ytterdörrar så tar våra skickliga hantverkare hand om dina önskemål.
Pardörrar sätter större fokus vid entrén. Därför har SnickarPer lika många parytterdörrar som ytterdörrar av enkel modell. Så har till exempel Kyoto parytterdörr samma formspråk och konstruktion som sina mindre syskon i familjen.

När du väljer pardörr finns även möjligheten välja lika breda dörrblad eller att din pardörr har en bredare gångdörr. Här visas de flesta pardörrar som exempel med lika breda dörrblad.
Vi ritar och offererar pardörrar på begäran. Allt vi behöver veta är önskad dörrmodell, bredd samt höjdmått. Kontakta oss på SnickarPer eller våra återförsäljare.


2YD 7Kyoto

Halvpardörr visas här med bredare gångdörr i modul 10. Karmyttermått här 15 x 21.


2YD 1210 Special

Pardörr visas här med gångdörr i modul 10 och passiv halvdörr med glasurtag. Den passiva dörren är anpassad till gångdörrens design. Här karmyttermått 15 x 21.


2YD 10G Venedig

Målad pardörr visas här med dörrblad i lika bredd. Karmyttermått här 17 x 21.


2YD 2001

Målad pardörr visas här med dörrblad i lika bredd. Karmyttermått här 19 x 21.


2YD 67

Målad pardörr visas här med dörrblad i lika bredd. Karmyttermått här 15 x 21.


2YD 63

Pardörr med riktiga frisade speglar mot dekor. Insida lika men med släta speglar. Här målad i tre kulörer. Finns även med glasurtag.