Sidoljus och överljus


Sidoljus

Gör det mesta möjliga av din ytterdörr. Med ett sidoljus breddas intrycket av husets entré. Dessutom släpper mera glas in mera ljus till hallen. SnickarPers sidoljus är en del av ytterdörren. Partierna är alltid sammanbyggda till en enhet, de har gemensam tröskel samt lamellimmade karmar och poster för ökad stabilitet. Det förenklar installationen och ger en snygg entré med mycket glasyta utan onödigt tjocka karmar. Sidoljusen har härdade säkerhetsglas.


SP1

Sidoparti, teak eller målat. Säkerhetsglas. Här med dörr YD2000.


SP10 + SP10

Sidoparti med bröstning. Teak eller målat. Säkerhetsglas. Här med sidoparti på båda sidor om dörr. Dörr YD1005.


Överljus

Ett överljus ger mycket ljusinsläpp från en liten yta. Dessutom slipper du insyn och kan välja klarglas om du så önskar. Överljus finns i flera modeller. Rektangulär med eller utan mittpost och sfärisk form på glaset med eller utan spröjs. Välj den modell som passar bäst ihop med ytterdörren. Överljusen är sammanbyggda med dörrkarmen till en enhet, med undantag för kombinerade sido- och överljus, se nedan.


ÖL1

Överljus. Målat eller teak. Här med dörr YD 24G.


Kombinera sidoljus och överljus

Skapa en pampig och riktigt inbjudande entré genom att kombinera ytterdörren med både sidoljus och överljus. På så vis gör entrén ett helt annat intryck både från utsidan och inne i hallen. Du kan välja mellan olika typer av glas, spröjs och utförande för att få en sammanhängande enhet med ytterdörren. Prata med oss på SnickarPer eller vår återförsäljare, så får du hjälp med utformningen.


SP1 / ÖL1

Sidoparti med överljus. Målat eller teak. Säkerhetsglas. Här med dörr YD67.


SP20 / ÖL1 + SP20

Sidoparti med bröstning och tvärpost kombinerat med överljus.Målat eller teak. Säkerhetsglas. Här med dörr YD 56.